Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

Blog
Légkondi Varázs
Légkondi Varázs
2021.01.18 08:17

Bemutatjuk a Panasonic Hőszivattyúkat

Bemutatjuk a Panasonic Hőszivattyúkat

Bemutatjuk a Hőszivattyúk királynőjét a Panasonic  Aquarea termékcsaládot!

 

Felújítási támogatás keretein belül most féláron vásárolhatja meg a legjobb hőszivattyúk vagy klímák egyikét!

 Bemuatjuk Panasonic Hőszivattyúkat ,  A  hőszivattyúk királynője ????

 

Most a felújítási program keretében akár féláron!

 

 

Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk Aquarea levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe. A 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyú a piacon elérhető legszélesebb körű ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és a környezetet minimális mértékben terhelő megoldások új ingatlanok építésénél és felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatóak.

 

J generációs Aquarea R32

Az Aquarea immár R32-es hűtőközeggel kapható, ennek köszönhetően kitűnő választás azoknak, akik számára igazán fontos a környezet védelme. Az R32-es hűtőközegre tervezett, új generációs, J-sorozatú Aquarea számos egyéb fejlesztést tartalmaz: ezek közé sorolható a széles csővezeték-tartomány, a hűtő funkció (lehűtés 10 °C-ig), az akár 3,3-as használati meleg víz COP érték, a továbbfejlesztett tartalék fűtőbetét funkció a valódi bivalens működéshez, az SG Ready és fotovoltaikus funkció hűtéshez, a -20 °C-ig beállítható fűtési görbe, a fix vagy automatikus vízszivattyú-fordulatszám, a mágnesszűrő, a hatékony vagy komfort üzemmód használati meleg víz esetén és további fejlesztések, melyek növelik a berendezés értékét és megkönnyítik a felszerelését.

 

 

Új Aquarea All in One Compact

 

 Az Aquarea All in One Compact egység egyedülállóan helytakarékos megoldás. Más nagyobb méretű berendezéssel szemben, 598 x 600 mm-es helyigénye lehetővé teszi a szűkebb helyiségekben való felszerelést is. A hatékony fűtést biztosító egység használati meleg víz előállítására is alkalmas. A meleg vizet egy 185 l-es rozsdamentes acél tartályban tárolja, melynek U-Vacua™ szigetelése kisebb energiaveszteséget eredményez. A valóban univerzális egységben egy sor kiegészítő alkatrész méretét csökkentették, ráadásul a berendezés rövidebb idő alatt is telepíthető.

 

Aquarea Service Cloud profiknak

 

 Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással aktiválható a távoli karbantartás, a végfelhasználók pedig távolról is vezérelhetik és nyomon követhetik a fűtést és a használati melegvíz-előállítást. A távoli karbantartási szolgáltatással az Aquarea egy nagy teljesítményű, felhőalapú infrastruktúrához csatlakoztatható, ezzel idő és szervizlátogatások takaríthatók meg. Távoli ellenőrzés, hibakódok távoli kiolvasása, távoli beállítások – a telepítést végző szakemberek a CZ-TAW1 használatával és a végfelhasználó jóváhagyásával mindezt elvégezhetik.

 

Új lakossági hővisszanyerő szellőztetők

 

A hőmérséklet-szabályozásnak és a tiszta levegőnek köszönhetően a hővisszanyerő szellőztető rendszerek nagyfokú kényelmet garantálnak. Az Aquarea hőszivattyúval kombinált hővisszanyerő egységek ideális megoldást jelentenek azoknak az ingatlantulajdonosoknak, akik a nagy teljesítmény mellett maximális kényelemre vágynak

 

Továbbfejlesztett kaszkád vezérlés

A kaszkád vezérlővel akár 10 Aquarea hőszivattyú is vezérelhető. Szolgáltatásai között megtalálható a HMV logika, a 3 utas szelepek vezérlése, a BMS kommunikációra alkalmas Modbus IP, akár 3 M-Bus árammérő csatlakoztatása, igény szerinti PV funkciók, valamint a gyors beállítás és egyszerű vezérlés a beépített érintőképernyővel.