Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

Blog
Légkondi Varázs
Légkondi Varázs
2020.11.22 18:20

LG THERMA V Levegő -Víz hószivattyú

LG THERMA V Levegő -Víz hószivattyú

THERMA V Split

Modern megjelenést biztosító, kifinomult design

Ezt a THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító integrált megoldást nem kell a kazánházba rejteni. Ehelyett a kifinomult és harmonikus, fehér színű, modern kialakításával számos helyen telepíthető, például mosókonyhában vagy konyhában.

Hogyan működik a meleg vizet biztosító megoldás?

A kültéri egység által a külső levegőhöz kapcsolódó hőcserélőn keresztül termelt hő a háztartási forróvíz-tartályba jut, ahol fűtést és meleg vizet szolgáltat. Mivel a beltéri egység víztartályt is tartalmaz, a forró víz és a fűtés kiegészítő víztartály telepítése nélkül biztosítható.

Egyéni fűtésszabályozás 2 külön zónához

A THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító, integrált megoldás két elkülönült zónát képes külön-külön szabályozni 2 fűtőkörrel, hogy ezzel eleget tudjon tenni az eltérő beltéri hőmérsékleti igényeknek.

Üzemeltetési módok kiválasztása és ütemezése

A THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító megoldás három működési módot alkalmaz. A fűtési költségek csökkentéséhez a működés Gazdaságos üzemmódba állítható. A szoba hőmérsékletének melegebbé tételéhez a Komfort üzemmód lehet ideális. A felhasználók az ütemezés funkcióval adott időintervallumra is beállíthatják az üzemmódot.

Takarítson meg helyet az integrált megoldással

Mivel a THERMA V Split háztartási meleg vizet biztosító, integrált megoldás egy „minden egyben” készülék integrált beltéri egységgel és víztartállyal, mindössze ezt a készüléket kell csatlakoztatni egy külső egységhez, mindenféle kiegészítő, bonyolult telepítés nélkül

Komfortos fűtés az időjárásfüggő működéssel

Az időjárásfüggő működésnek köszönhetően a kimeneti vízhőmérséklet automatikusan követi a külső hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet csökken, a ház fűtési kapacitása a szobahőmérséklet megtartása érdekében automatikusan megemelkedik.

Gyors, megbízható fűtés Smart Sensor érzékelővel

Az LG nyomás- és hőmérséklet-szabályozást is támogató, egyedülálló Smart Sensor érzékelője közvetlenül érzékeli a nyomást, és így gyorsabban és pontosabban reagál a terhelésváltozásokra.

Energiahatékonyság az Inverteres technológiával

Az LG jelentős tapasztalatra tett szert a kompresszorok és motortechnológia terén, amelyek az energiahatékonyság lényegét adják. Az LG inverteres technológiája a teljesítmény optimalizálásán keresztül csökkenti az energiaköltségeket, mivel mindig csak a működéshez szükséges teljesítményt adja le.

Vészüzemi működés

A THERMA V a készülék hirtelen meghibásodása esetén is tovább termeli a hőt a javításig. A főként hibás érzékelőkre visszavezethető kisebb meghibásodások esetén a rendszer bekapcsolt állapotban tartja a hőszivattyút. Nagyobb meghibásodások, például a hőkör alkatrészeinek hibái esetén egy elektromos fűtőegység tartja fent a fűtést.