Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ35XKE klíma szett 3,5 kW
Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ35XKE klíma szett 3,5 kW
609 000 Ft

Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ35XKE klíma szett 3,5 kW

Tökéletes külső, tökéletes belső.
A Panasonic ajánlja az R32-t mert környezetbarát!
Összehasonlítva az R22-vel és R410A-val, az R32- nek nagyon alacsony a potenciális ózon károsító, és globális felmelegedést elősegítő hatása.
Egyetértésben az Európai Országokkal akik törődnek a környezetvédelmével és karbantartásával, azáltal, hogy részt vesznek a Montreáli egyezményben, annak érdekében hogy orvosolják annak egy programját amely az ózon réteg védelme és a globális felmelegedés megelőzése. Panasonic mint a gyártója és termelője az elektronikai termékeknek, akik közel állnak ehhez a közösséghez, aktívan dolgozik hogy ez egy sikeres folyamatos alapeszme legyen.

Nanoe légtisztító rendszer, 99% hatékonyság mind a levegőben lévő penészgombákon, vírusokon, baktériumokon és pollen allergéneken
Új nano-méretű elektrosztatikus részekre bontott, porlasztott víz részecskék, nanoe™, a levegő minőségének javításához. Az elektrosztatikus részekre bontott, porlasztott vízrészecskék bizonyított előnyei, nanoe™, kísérleteken keresztül. Az előnyök skálája széles, gátolja a vírusokat, és baktériumokat, gátolja a penészgombákat és az allergéneket, hidratálja a bőrt. Egyetemi kísérletek, és kutató intézetek bebizonyították a nanoe™ hatását. A világ összpontosítja a figyelmét erre a technológiai áttörésre, amely kulcsa lehet a levegő tisztításnak.

Új Etherea teljesítmény: a legjobb SEER és SCOP ami elérhető. Kiváló hatékonyság (A+++/A++)
Az eredeti Panasonic inverter technológia, és a nagy teljesítményű kompresszor csúcskategóriás működési hatékonyságot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy alacsonyabb villanyszámlát élvezzünk, miközben hozzájárulunk a környezet védelméhez.

Lenyűgöző karcsú dizájn: csak 19,4 cm!
Maximális hatékonyság és komfort az Econavi-vel, most napfény érzékeléssel!
Választható okostelefon vezérlés
Mild Dry hűtés
Szuper csendes: csak 19 dB!
Erőteljesebb légáram, hogy gyorsan elérjük a kívánt hőmérsékletet
609 000 Ft
Details
További információk
Energiaosztály
A++

Teljesítmény
3.5 kW

Típus
Oldalfali split klíma szett
Info
Gyártó:
Kína
Article No.:
989333314