Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

TCL FRESH-IN2 FEHÉR FRISS LEVEGŐS KLÍMA 3,5 kW
TCL FRESH-IN2 FEHÉR FRISS LEVEGŐS KLÍMA 3,5 kW
354 900 Ft
NEW

TCL FRESH-IN2 FEHÉR FRISS LEVEGŐS KLÍMA 3,5 kW

-20 C° tartós külső hőmérséklet esetén is stabilan működik fűtés üzemmódban és természetesen csepptálcafűtés is van benne.
a készülékkel folyamatosan cserélődik a beltéri levegő, mivel a kétirányú légáramlásnak köszönhetően akár 60 köbméter friss levegő áramlik be és 30 köbméter távozik óránként a helyiségből,
354 900 Ft
Details
Levegő megújítása az egészséges beltéri légkör fenntartása érdekében
• Akár 60 m³/h áramlási sebességgel friss levegőt szállítunk, amely hozzájárul a jó beltéri levegő minőségéhez és fenntartja azt. • Az elhasználódott levegőt legfeljebb 30 m³/h szívással szívjuk el. A nem kívánt szagokat és egyéb szennyező anyagokat kiszívják az egészséges légkör fenntartása érdekében. A friss levegő beszívása és az elhasználódott levegő elszívása közötti egyensúly fenntartása kulcsfontosságú tényező annak biztosításában, hogy a helyiségben belélegzett levegő egészséges és optimális minőségű maradjon.
FreshIN 2.0 technológia
A felemelhető frisslevegő-bemenet szabadalmaztatott kialakításával a TCL légkondicionáló értesíti Önt, ha friss levegő érkezik a szobájába, és a friss levegőt a felső panelen keresztül irányítja.
Tisztítási mód
Hatékonyan tisztítsa meg a beltéri levegőt. Tökéletes megoldás otthoni vagy irodai környezetének frissen és tisztán tartására, még pollenszezonban is. Mondjon búcsút a ködös napoknak, és köszönjön egy kis friss levegőt!
Valós idejű levegőminőség kijelző
Azonnali figyelem: A valós idejű levegőminőség-kijelző lehetővé teszi, hogy azonnal tájékozódjon az aktuális beltéri levegőviszonyokról. A színkód segítségével gyorsan felmérheti, hogy a helyiség levegőminősége optimális-e.
Stabil beltéri hőmérséklet
Miután a friss levegő beszívott a hőcserélőn keresztül, lehűl vagy felmelegszik, és ugyanazzal a beltéri hőmérséklettel jön ki, ±0,5 ℃ precíziós szabályozással a kellemetlen hőmérséklet-ingadozás elkerülése érdekében.
A+++ energia besorolás
A+++ klímaberendezésünk a legújabb technológiával készült, hogy kivételes hűtési teljesítményt nyújtson minimális energiafogyasztás mellett. Energiahatékony kialakításával a FreshIN 2.0 figyelemre méltó hatékonysággal működik, jelentősen csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és elősegíti a zöldebb környezet kialakítását.
Villamosenergia-fogyasztás figyelése
A TCL Home APP diagramtáblázatban tudja megjeleníteni az áramfogyasztást, a felhasználók láthatják, hogy mennyi áramot használtak fel, és szem előtt tarthatják a váltóáram havi költségét.
QuadruPuri szűrő
A friss levegő négyszeres tisztítószűrőn halad át, beleértve az előszűrőt, az ezüstion antibakteriális réteget, a nagy hatékonyságú HEPA szűrőt és a nagy sűrűségű szűrőt a hatékony levegőtisztítás érdekében.
Info
Article No.:
9487484