Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

LG Special S12ET Inverteres Klíma 3,5kW
LG Special S12ET Inverteres Klíma 3,5kW
299 000 Ft

LG Special S12ET Inverteres Klíma 3,5kW

LG Standard Dual Inverter S12ET Energiatakarékosság Az inverteres kompresszor technológia
folyamatosan beállítja a kompresszor sebességét a kívánt hőmérsékleti szint fenntartása érdekében.
299 000 Ft
Details
LG Standard Dual Inverter S12ET Energiatakarékosság Az inverteres kompresszor technológia folyamatosan beállítja a kompresszor sebességét a kívánt hőmérsékleti szint fenntartása érdekében.
Ráadásul az LG intelligens invertere a jelenlegi igény szerinti működési tartományban több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszor.
Gyors hűtés Az LG légkondicionálója gyorsan elkezdi lehűteni a levegőt az LG Smart Inverter hűtési technológiájával, hogy a levegőt hosszabb távon fújja így a helyiség gyorsabban lehűl.
Egyszerű és vékony kialakítás rejtett kijelzővel Az LG légkondicionáló egység vékony és modern kialakítása megkönnyíti a telepítést, és kényelmes tisztítást biztosít az Ez állítható szűrővel.
Ráadásul a nagy rejtett kijelző tökéletes a kényelmes energiamegjelenítő ellenőrzéshez.
Alacsony zaj 19 dB Az LG légkondicionálók csökkentett akusztikus szinten működnek, köszönhetően az LG egyedülálló lejtős ventilátorának és a BLDC motortechnikának, amely kiküszöböli a fölösleges zajt és zavartalan működést biztosít.
Aktív energia szabályozás A Power Active Control funkció lehetővé teszi, hogy kiválassza az energiafogyasztás szintjét a helyzet függvényében.
Használja ki a hűvös és kényelmes légkört, és energiát takarít meg. Comfort Air A Comfort Air funkció beállítja a pengéket egy előre beállított helyzetbe, amely eltéríti a kifújt levegőt, így elkerülhető, hogy a hideg levegőt közvetlenül a helyiségben tartózkodókra fújja.
Gyors és egyszerű telepítés Az LG klímaberendezéseket egyszerűbb és hatékonyabb telepítésre tervezték.
Dupla védettségű szűrő A Dupla Védelem Szűrő 10 μm-nél nagyobb átmérőjű porrészecskéket, valamint baktériumokat képes befogni.
Gyors fűtés A 4 Way Auto Swing funkció a környezettől függően szabályozza a légáramlást, lehetővé téve a meleg levegő optimális eloszlását a lakóterületeken és a gyors melegítést.
Automatikus tisztítás A teljes automatikus tisztítási funkció megakadályozza a baktériumok és penészgombák növekedését a hőcserélőn, így kellemes és kényelmes környezetet biztosít a felhasználó számára.
Gold Fin Gold Fin biztosítja, hogy a felület korrózióállóbb legyen és sokkal hosszabb ideig javítja a hőcserélő tartósságát.
Smart Diagnosis A Smart Diagnosis intelligens diagnosztikával a felhasználók közvetlenül az okostelefonjukról ellenőrizhetik a beállításokat és a telepítést, elvégezhetik a hibakeresést, és további információkhoz juthatnak.
Info
Article No.:
5565