Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

Cascade BLACK ART 5 kW split klíma szett 10 év garanciával! Design klíma, szuper csendes
Cascade BLACK ART 5 kW split klíma szett 10 év garanciával! Design klíma, szuper csendes
397 510 Ft

Cascade BLACK ART 5 kW split klíma szett 10 év garanciával! Design klíma, szuper csendes

Energiaosztály
A++/A+

SEER
6,1

SCOP
4,0

Hűtő teljesítmény (min/névl/max)
5,1 kW

Fűtő teljesítmény (min/névl/max)
5,13 kW

Beltéri méretek
777*250*205 mm

Kültéri méretek
700*552*256 mm

Működési hőmérséklet (hűtés)
-15°C – +50°C

Működési hőmérséklet (fűtés)
-20-+30°C
397 510 Ft
Details
Tulajdonságok:

-elegáns megjelenés
A Cascade BLACK ART modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik.

-3D légáram
A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.

-rejtett kijelző
A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

-beépített gázszivárgás érzékelő
A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

-fűtés -20°C-ig
A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.

-„I set” funkció
Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

-ECO üzemmód
Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.

-4 in 1 szűrő
A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
öndiagnosztika
A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.

-szuper csendes
A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.

-„I feel” funkció
A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

-wifi vezérlés
Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

-öntisztító funkció
Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.

-éjszakai üzemmód
A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.

-anti-cold air
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

-komfortos hűtés
A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.

-smart air flow
A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
Info
Gyártó:
Kína
Article No.:
0112