Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

LG SILENCE S24EQ Split Klíma Szett 6,6 kW
LG SILENCE S24EQ Split Klíma Szett 6,6 kW
616 990 Ft

LG SILENCE S24EQ Split Klíma Szett 6,6 kW

Típus
Oldalfali split klíma

Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 6.6 kW
Fűtés
Fűtési energiaosztály A
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 7.5 kW
Beltéri
Maximális beltéri zajszint 44 dB
Kültéri
Maximális kültéri zajszint 53 dB
Méretek
Szélesség(beltéri) 99.8 cm
Magasság(beltéri) 34.5 cm
Mélység(beltéri) 21 cm
Tömeg (beltéri) 11.9 kg
Szélesség(kültéri) 77 cm
Magasság(kültéri) 54.5 cm
Mélység(kültéri) 28.8 cm
Tömeg (kültéri) 34.4 kg
616 990 Ft
Details
Négyirányú automatikus légterelés: A négyirányú légterelés gyorsan és hatékonyan, több irányba tereli a levegőt, a szoba minden sarkába. A terelőlapát és a terelőzsalu beállítható a hideg levegő gyorsabb, vízszintes és függőleges irányú kifúvására, vagy a szoba egyes részeinek gyorsabb lehűtésére.
Jet Cool gyors hűtés: A légkimenetel kivitelezésének optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, amely akár 5,6 perc alatt 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Jet Heal gyors fűtés : A gyorsfűtésnek köszönhetően az egység rövidebb idő alatt éri el a kijelölt szobahőmérsékletet. A beállított hőmérséklet sokkal rövidebb idő alatt elérhető mint más klímáknál.
Aktív energiaszabályzás : A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheted a hűs levegőt, miközben energiát takaríthatsz meg.
Automatikus tisztítás: A funkció megakadályozza a baktériumok és a penész megtelepedését a légkondicionáló hőcserélő egységén, ezzel sokkal kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtve otthonában.
Csendes üzemmód: A csendes üzemmód halkabb, nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével. Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is.
Egyszerű telepítés : Az LG légkondicionálókat úgy terveztük, hogy könnyebb és hatékonyabb legyen a felszerelésük, a környezeti adottságoktól és a felszerelésben részt vevők számától függetlenül. Azzal, hogy csökkentettük a szereléshez szükséges személyek számát, több légkondicionáló telepíthető egy időben.
Készülék diagnosztika okoseszközzel : Párosítsa okostelefonját a beltéri egységgel, így telefonján is informálódhat a légkondicionáló állapotáról és hibakódjairól. A funkció használatához az "LG Smart ThinQ" mobilalkalmazás telepítése szükséges.
Energiafogyasztás kijelző: A nagy, rejtett kijelző tökéletesen alkalmas az energia kijelző kényelmes ellenőrzésére.
Alacsony zajszint: Az LG légkondicionálói alacsony zajszinten működnek az egyedi LG szénkefe nélküli, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.
Kellemes légáram : Ez a funkció egy meghatározott pozícióba állítja a terelőlapátot, így elkerülve, hogy a beáramló levegő közvetlenül a szobában tartózkodókra irányuljon
Gold Fin: The Gold Fin réteg biztosítja, hogy a hőcserélő még hosszabb ideig álljon ellen a korroziónak és a kopásnak, ezzel növelve élettartamát
Inverter kompresszor 10 év garanciával: A forradalmi inverter technológia különösen hatékony, erőteljes, ugyanakkor halk működést biztosít, mindezt 10 év garanciával.
R32 hűtőközeg
Info
Gyártó:
Kína
Article No.:
0027