Köszöntjük oldalunkon, egyedi ajánlatot kérjen elérhetőségeinken: info@legkondivarazs.hu Tel: 06203266411

 Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ50VKE klíma szett 5 kW
Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ50VKE klíma szett 5 kW
650 000 Ft

Panasonic XZ Etherea (ezüst) XZ50VKE klíma szett 5 kW

Tökéletes külső, tökéletes belső.
A Panasonic ajánlja az R32-t mert környezetbarát!
Összehasonlítva az R22-vel és R410A-val, az R32- nek nagyon alacsony a potenciális ózon károsító, és globális felmelegedést elősegítő hatása.
Egyetértésben az Európai Országokkal akik törődnek a környezetvédelmével és karbantartásával, azáltal, hogy részt vesznek a Montreáli egyezményben, annak érdekében hogy orvosolják annak egy programját amely az ózon réteg védelme és a globális felmelegedés megelőzése. Panasonic mint a gyártója és termelője az elektronikai termékeknek, akik közel állnak ehhez a közösséghez, aktívan dolgozik hogy ez egy sikeres folyamatos alapeszme legyen.

Nanoe légtisztító rendszer, 99% hatékonyság mind a levegőben lévő penészgombákon, vírusokon, baktériumokon és pollen allergéneken
Új nano-méretű elektrosztatikus részekre bontott, porlasztott víz részecskék, nanoe™, a levegő minőségének javításához. Az elektrosztatikus részekre bontott, porlasztott vízrészecskék bizonyított előnyei, nanoe™, kísérleteken keresztül. Az előnyök skálája széles, gátolja a vírusokat, és baktériumokat, gátolja a penészgombákat és az allergéneket, hidratálja a bőrt. Egyetemi kísérletek, és kutató intézetek bebizonyították a nanoe™ hatását. A világ összpontosítja a figyelmét erre a technológiai áttörésre, amely kulcsa lehet a levegő tisztításnak.

Új Etherea teljesítmény: a legjobb SEER és SCOP ami elérhető. Kiváló hatékonyság (A+++/A++)
Az eredeti Panasonic inverter technológia, és a nagy teljesítményű kompresszor csúcskategóriás működési hatékonyságot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy alacsonyabb villanyszámlát élvezzünk, miközben hozzájárulunk a környezet védelméhez.

Lenyűgöző karcsú dizájn: csak 19,4 cm!
Maximális hatékonyság és komfort az Econavi-vel, most napfény érzékeléssel!
Választható okostelefon vezérlés
Mild Dry hűtés
Szuper csendes: csak 19 dB!
Erőteljesebb légáram, hogy gyorsan elérjük a kívánt hőmérsékletet
650 000 Ft
Részletek
További információk
Energiaosztály
A++

Teljesítmény
5 kW

Típus
Oldalfali split klíma szett
Adatok
Gyártó:
Kína
Cikkszám:
9893333141